onsdag 27. mars 2013

4 uker og 2 dager

I dag våknet valpene kl 06:00, klare for lek og mat. Etter at Lisa hadde gitt dem frokost, var det lekestund før de sovnet litt igjen.

Vi har så vidt begynt å gi dem litt annen mat enn melken Lisa gir dem og det er karbonadedeig som er favoritten.

Her er noen bilder - flere bilder finner du via Kennel Brukshoffets nettsider: D-kullets nettside







tirsdag 19. mars 2013

Noen bilder fra i dag, 19. mars





Snart over kanten av valpekassa?

Nå har jentene begynt å vise interesse for hva som er utenfor valpekassa også. Ingen har klatret over, men begge har stått med forlabbene på kanten. Jeg har ikke lykkes i fotografere når det skjer. Hvem blir den første over kanten mon tro? Det ligger i hvertfall klart til en myk landing på teppe.

mandag 18. mars 2013

3 uker i dag

Nå er det mer aktivitet i valpekassa. Dagmar og Diana har begynt å bevege seg rundt, de er oppmerksomme når vi kommer mot valpekassa. De har begynt å leke/bryte med hverandre.
De har så vidt begynt å logre og jeg har hørt noe som ligner på knurring, men som høres mer ut som gurgling.
Her er litt film og bilder fra de siste dagene.

Film fra valpekassa, Prinsesse Diana og Dronning Dagmar

Prinsesse Diana


 Dronning Dagmar








Bilder fra valpene var 2 uker

Forrige helg var trist da den ene valpen bare ble svakere og svakere. Hun begynte å spise dårlig i midten av uken og det gikk dessverre ikke bra. Det var den valpen jeg hadde gitt navnet Dorothea vi mistet.

Gleder oss over de to flotte friske valpene som er igjen. De utvikler seg som de skal og her noen bilder fra de var ca 2 uker.

Diana
 Dagmar

søndag 3. mars 2013

En rolig dag i valpekassa, dag 6.

Brukshoffets Dronning Dagmar
En rolig morgen i valpekassa i dag også. Lisa har det verken travelt med å få mat (veldig uvanlig) eller komme seg ut. Hun sover litt til med valpene, mens jeg fyrer opp i peisen.

 I går fant vi navn til jentene:
Den mørkeste skal hete Brukshoffets Prinsesse Diana, den som nå er størst skal hete Brukshoffets Dronning Dagmar og den med en liten hvit brystflekk skal hete Brukshoffets Hertuginne Dorothea. Her er noen bilder fra de siste dagene:


lørdag 2. mars 2013

Velkommen til valpekassen Brukshoffets D-kull

Mandag 25. februar kom 3 cairn tispevalper til verden. Var det fullmånen som starte fødselen noen dager før tiden? Den første som kom var nesten svart og de to neste er Brindel. Alle tre er sterke og vitale. Lisa er kjempeflink med valpene.